Miss Universe Hrvatske Ora Antonia Ivanišević na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas novu Miss Universe Hrvatske, Dubrovkinju Oru Antoniu Ivanišević. Prijemu su nazočili i vlasnik licence Miss Universe Hrvatske, Vladimir Kraljević i njegova supruga Marija Kraljević.

 

Gradonačelnik Franković uputio je iskrene čestitke 20-godišnjoj Ori Antonii Ivanišević na osvojenoj prestižnoj tituli i zaželio joj puno uspjeha na izboru za Miss Universe koji će se održati tijekom mjeseca prosinca u izraelskom gradu Eilatu. 

 

„Prestižna kruna missice koju je ponijela Ora Antonia iznimno je važna za prezentaciju i promociju Hrvatske, a posebice našeg Grada. Za Oru Antoniu ovo je iznimno veliki osobni uspjeh i motivacija da se na svjetskom izboru za Miss Universe pokaže u najboljem svjetlu, što zasigurno i hoće.“ istaknuo je gradonačelnik.

 

U ovoj su prigodi vlasnik licence Miss Universe Hrvatske Kraljević i gradonačelnik Franković porazgovarali o nastavku natjecanja i protokolima koji će uskoro uslijediti kao priprema za vrlo opsežan put natjecanja u Izraelu obzirom na činjenicu kako će u natjecanju za Miss Universe sudjelovati mlade missice iz 96 zemalja.

 

Važno je za istaknuti kako je aktualna Miss Universe Hrvatske inače studentica managementa u turizmu na američkom sveučilištu Rochester Institute od Technology u Dubrovniku te da uz bavljenje manekenstvom gaji interes prema umjetnosti i sportu.

 

Podsjetimo, na izboru za Miss Universe Hrvatske održanom sredinom srpnja u hotelu Esplanada u Zagrebu, Ora Antonia Ivanišević kao glavnu nagradu osvojila je stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta za nastavak školovanja u području managementa.

lijevo
desno