Ljubaznost pridonosi boljem protoku prometa

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnoga odjela za promet Đuro Šutalo sudjelovali su u prigodi dodjele nagrada u sklopu projekta "Dan ljubaznosti u prometu" te predstavili poduzete mjere za poboljšanje prometa u Dubrovniku.

 

Gordana Čagalj, Ivana Špec i Pavo Đurić, svi dugogodišnji dubrovački vozači ujedno su i najljubazniji vozači među nama, ocjenjeno je tijekom projekta, između čak 400 vozača tijekom provođenja akcije Dan ljubaznosti u prometu u kojem su sudjelovali učenici Privatne gimnazije. U sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, gdje je upriličena svečanost, dobili su prigodne pohvalnice i darove.

U Dubrovniku, gdje su tijekom turističke sezone prometne gužve nesnošljive zaista zahtjeva svaku pohvalu kada vozači ostanu ljubazni, istaknuto je u ovoj prigodi. O sigurnosti u prometu i većem angažmanu Grada Dubrovnika na ulicama tijekom turističke sezone kako bi svi bili sigurniji, a promet protočniji, govorili su načelnik PU Ivan Pavličević, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa Mato Bender i voditelj projekta Denis Pavela. U ime Grada Dubrovnika poduzete mjere za poboljšanje prometa, a koje su vidljive posljednjih petnaestak dana kroz bolju kontrolu gužvi i zahvaljujući većem broju i angažmanu prometnih redara, predstavili su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnoga odjela za promet Đuro Šutalo.

lijevo
desno