Izložbom "Kalupi tradicijskog obrta Artur Sebastian Design" započeo Dubrovački karnevo

Postavljanjem izložbe "Kalupi tradicijskog obrta Artur Sebastian Design" u Turističkom informativnom centru na Pilama, u ponedjeljak 5. veljače, službeno je započeo program 19. Dubrovačkog karnevala.
 

Izložba ostaje otvorena do 10. veljače, a u istom prostoru održavat će se radionice u sklopu kojih će svi zainteresirani imati priliku naučiti kako se izrađuju karnevalske maske.

Program Dubrovačkog karnevala nastavlja se u utorak, 6. veljače, otvorenjem izložbe najuspješnijih karnevalskih fotografija udruge DART u pastičeriji Dolce vita s početkom u 17 sati.

Podsjetimo, devetnaesto izdanje Dubrovačkog karnevala ove godine donosi puno bogatiji program i sadržaje, a kao i svake godine do sada najveći dio programa rezerviran je za djecu i mlade. Posebnost ovogodišnjeg Dubrovačkog karnevala je i dječja maškarata u Mokošici, ali i "Valcer pod maskama" koji će se održati na Stradunu uz nastup Gradske glazbe Dubrovnik i karnevalskog benda. Za što bolju karnevalsku atmosferu pobrinut će se i brojne maškarane skupine iz Udruge DART, Plesno rekreativne udruge Fortuna, kazališne družine Kolarin, Zumba Gold Club, Facebook grupe Dubrovnik nekad te članovi kluba 65+ Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.

Dubrovački karnevo 2018. svečano će se otvoriti u petak, 9. veljače uručenjem ključeva Grada Dubrovnika meštru (meštrinji) od karnevala čime će maškare simbolično preuzeti vlast u našem Gradu.

Pridružite se Dubrovačkom karnevalu i dođite svakako i svakakvi! 

lijevo
desno