Gradskom društvu Crvenog križa Dubrovnik službeno uručeni ključevi novog kombija

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je danas predsjedniku Gradskog društva Crvenog križa Vicku Mihaljeviću i ravnatelju Živku Šimunoviću ključeve novog kombija - polivalentnog vozila koje će se koristi za svakodnevne potrebe GDCK-a.
 

Prilikom primopredaje ključeva gradonačelnik Franković istaknuo je kako je ovo samo jedna od akcija kojom se podupire rad Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik te je još jednom pohvalio rad i djelovanje svih članova osvrnuvši se posebno na projekt "Crveni križ u Gradu"

"Rad Crvenog križa uistinu smatramo važnim i hvalevrijednim jer evo zahvaljujući i njihovom projektu "Crveni križ u Gradu" promptno su reagirali na brojne intervencije i samim tim olakšali i Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Iduću godinu nastavljamo s novim projektima i programima. Jedan od njih je projekt spasioca na svim gradskim plažama tako da gradsko društvo crvenog križa Dubrovnik postaje i element ponude koja uključuje sigurnost što je važno za svaku destinaciju", kazao je gradonačelnik Franković prilikom primopredaje ključeva poželivši članovima i volonterima puno uspjeha i u budućim projektima.


Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik Vicko Mihaljević zahvalio se gradonačelniku Franković na prepoznavanju rada i inicijativa GDCK-a istaknuvši kako će se vozilo koristiti prvenstveno za potrebe interventnog tima.

Ravnatelj Živko Šimunović kazao je kako je nabavka ovog vozila ulaganje za opće dobro jer omogućuje Crvenom križu da u datom trenutku može reagirati.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik je u proračunu za 2017. godinu osigurao 200 tisuća kuna za potrebe kupnje navedenog vozila.

lijevo
desno