Gradonačelnik uručio ključeve sanitetskog vozila Domu zdravlja Dubrovnik

Primopredaja kombi vozila za sanitetski prijevoz Domu zdravlja Dubrovnik održana je u ponedjeljak ispred upravne zgrade Grada Dubrovnika na adresi Pred Dvorom 1.


Ključeve sanitetskog vozila nabavljenog proračunskom donacijom Grada Dubrovnika u vrijednosti od 332.500,00 kuna ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu uručio je gradonačelnik Mato Franković.

„Grad Dubrovnik kontinuirano ulaže u dubrovački zdravstveni sustav, a tome u prilog govori i niz pokrenutih suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik, Zavodom za hitnu medicinu i Crvenim križem; djelujemo pro aktivno i pomažemo koliko možemo“, kazao je ovom prigodom gradonačelnik Franković. Najavio je i novi projekt pedijatrijske ambulante u Mokošici gdje će, kako kaže, biti i prostor za logopeda.

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan zahvalio je na donaciji kazavši kako je ista posve opravdana i dobrosošla s obzirom na veliku „kilometražu“ koji godišnje ostvari sanitetski prijevoz, pohvalivši istovremeno suradnju s gradonačelnikom Matom Frankovićem i ovom gradskom upravom.

Svečanom uručenju ključeva novog sanitetskog vozila prisustvovao je i  pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.
 

lijevo
desno