Gradonačelnik uputio izraze sućuti povodom smrti Ivice Rustana

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je brzojav sućuti obitelji Ivice Rustana. Prigodnu poruku sućuti, gradonačelnik je uputio i VK Jug. Pokojni Ivica Rustan bio je predsjednik Juga u mandatu od 2003. do 2007. godine. 

 


Poštovana obitelji Rustan, 

Vijest o odlasku gospodina Ivice Rustana primili smo s velikom tugom.

Pamtit ćemo ga kao vrsnog profesionalca i istaknutog sportskog djelatnika, istinskog zaljubljenika u vaterpolo, kao osobu iznimne energije i osobite topline i vedrine, kao čovjeka čiji odlazak ostavlja prazninu u životima bližnjih, ali i u zajednici.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno upućujem vam izraze najdublje sućuti uz nadu da će vam ove riječi donijeti barem zrno utjehe u teškim trenucima. 
 
S poštovanjem,

Gradonačelnik 

Mato Franković
 
 
Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje

Dr. Ante Starčevića 22

20000 Dubrovnik


Satkani od jednog tkiva, Dubrovnik i Jug oduvijek su bili dio istog identiteta, a Dubrovčani su svoj klub nosili u srcima od samog rođenja.

Ivica Rustan bio je jedan od onih koji su svoj život živjeli „jugaški“. Kao bivši predsjednik ostavio je neizbrisiv trag u povijesti Kluba i na tome mu dugujemo zahvalnost i sjećanje. Pamtit ćemo ga i po njegovoj plemenitosti, vedrini i osobitoj energiji.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno izražavam iskrenu i duboku sućut Klubu kojem je Ivica Rustan bio čvrsto privržen do samog kraja svog života.
 
S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković
 
Fotografija: VK Jug