Gradonačelnik primio organizatore i sudionike Feste Dubrovnik

Tradicionalno i ove godine, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je organizatore i sudionike Feste Dubrovnik.
 

Prilikom prijema organizatori Feste Dubrovnik upoznali su gradonačelnika Frankovića s cjelokupnim programom istaknuvši kako su posebno posnosni na činjenicu da su svi sudionici Feste Dubrovnik kao i sami građani prepoznali vrijednost manifestacije pa samim tim i podrška javnosti raste iz godine u godinu.

Gradonačelnik Franković izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se Festa Dubrovnik organizira već sedamnaestu godinu za redom, ali i što svake godine svojim programom uvedu cijeli grad u samu Festu.

Organizatori Feste Dubrovnik kazali su i kako je ovogodišnji program  vrlo šarolik i bogat te da svi mogu naći ponešto za sebe. Istaknuto je i kako organizacijski tim polako raste jer se sve više ljudi želi pridružiti manifestaciji što ih posebno veseli.

Gradonačelnik Fraković, organizatorima i sudionicima Feste, zaželio je uspješnu provedbu cjelokupnog programa istaknuvši kako će Festa Dubrovnik uvijek u Gradu Dubrovniku imati partnera i prijatelja.

lijevo
desno