Gradonačelnik i suradnici tradicionalno obišli djelatnike žurnih službi koji će dežurati u novogodišnjoj noći

Ususret novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković tradicionalno je obišao žurne službe i njihove djelatnike koji će novogodišnju noć provesti na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju, raditi na održavanju javnog reda i mira te osiguravati nesmetano funkcioniranje grada.

 

Obilasku su se pridružili zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča.

 

Predstavnici gradske uprave tijekom popodneva i večeri posjetili su Radio Dubrovnik, Hitnu pomoć Zavoda za hitnu medicine Dubrovačko-neretvanske županije, Opću bolnicu Dubrovnik, Gorsku službu spašavanja, Centar 112, Plov put, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik i Prometnu policiju. U reciklažnom dvorištu Pod Dubom gradonačelnik i suradnici posjetili su djelatnike Čistoće Dubrovnik, koji će u novogodišnjoj noći marljivo raditi na održavanju čistoće našeg grada. Obilazak su završili u dežurnoj ljekarni pod zvonikom te u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci.

 

Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na cjelogodišnjem predanom radu. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2024. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

lijevo
desno