Gradonačelnik Franković u tradicionalnom obilasku domova za starije i nemoćne

Gradonačelnik Grada Dubrovnika u pratnji zamjenice Jelke Tepšić, privremene pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i privremene pročelnice Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinke Raguž, povodom nadolazećih blagdana obišao je domove za stare i nemoćne.
 

Prilikom tradicionalnog posjeta domovima, uz čestitku povodom nadolazećih blagdana, gradonačelnik Franković istaknuo je kako je Grad Dubrovnik svjestan potreba umirovljenika, ali i starijih i nemoćnih osoba.

"Grad Dubrovnik je u proračunu za 2018. godinu osigurao 22 milijuna kuna za izgradnju Doma umirovljenika u Gružu te se nadamo da ćemo realizacijom ovog projekta uistinu pokazati koliko cijenimo godine Vašeg rada, ali i da želimo biti partner domova za starije i nemoćne na području naše Županije", kazao je gradonačelnik Franković predstavivši i projekt Halo pomoć koji će se relazirati uz pomoć Zaklade "Blaga djela", a riječ je dojavnom centru za starije i nemoćne osobe.

lijevo
desno