Gradonačelnik Franković sudjelovao na svečanoj ceremoniji dodjele diploma studentima RIT-a

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sudjelovao je danas u Hotelu Rixos Premium na 25. svečanoj ceremoniji dodjele diploma studentima RIT-a Croatia. U ovoj se prigodi gradonačelnik Franković, koji je ujedno bivši student i alumni RIT-a obratio diplomantima, uputivši im čestitke na ostvarenom akademskom uspjehu. Izdvojio je ulogu članova njihovih obitelji na životnom putu kojeg su uspješno završili.

 

“Roditelji, danas je veliki dan za vas. Siguran sam da kada polete kape u zrak prisjetit ćete se trenutka kad se vaše dijete rodilo, krenulo u vrtić, prvog dana škole, srednje škole, fakulteta, uspješno ste ih doveli do kraja. Ovo je vaš uspjeh i čestitam vam na tome, možete biti ponosni na svoju djecu, sada već odrasle ljude”, rekao je gradonačelnik Franković.

 

Posebnu zahvalu uputio je dekanu Donu Hudspethu koji nakon 25 godina na čelnoj poziciji RIT Croatia uskoro odlazi u mirovinu.

 

Ne dobije svatko u životu priliku donijeti nešto veliko zajednici, ali i Gradu Dubrovniku, a prije mnogo godina dekan Hudspeth je to uspio i ostvario rezultate koji nisu samo u ovoj sobi nego i diljem Hrvatske i svijeta. Mnogi diplomanti RIT-a iz Dubrovnika i Zagreba danas su vodeći menadžeri u tvrtkama, na čelnim mjestima gradova, a u budućnosti vjerojatno i država. Hvala na tome, to je Vaš uspjeh i uspjeh Vašeg tima.

 

Diplomantima je uputio riječi ohrabrenja na putu koji ih čeka. Kazao je kako sutra započinju svoj profesionalni put koji neće uvijek biti lak, istaknuvši kako je ključno da zadrže vjeru u sebe kako bi nadvladali sve prepreke.

lijevo
desno