Gradonačelnik Franković primio veleposlanika Republike Indije

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković primio je u službeni posjet veleposlanika Republike Indije u Republici Hrvatskoj, Nj.E. Raja Kumara Srivastava koji po prvi put boravi u Dubrovniku.

 

Ovom su prigodom gradonačelnik Franković i Indijski veleposlanik Raj Kumar Srivastava razgovarali su o epidemiji koronavirusu i zdravstvenoj situaciji u Dubrovniku i Indiji, te daljnjim mogućnostima kojim bi dodatno unaprijedili suradnju.

 

Gradonačelnik Franković u razgovoru se dotaknuo nadolazeće turističke sezone, istaknuvši pritom kako je Republika Indija vrlo značajno turističko tržište s kojim Grad Dubrovnik želi nastaviti ostvarivati poslovne i prijateljske odnose u budućnosti. Također, kazao je kako se nada brzom oporavku turizma na području Dubrovnika, kojeg svake godine posjete tisuće Indijaca.

 

Veleposlanik Srivastava u ovoj je prilici naglasio kako Dubrovnik  ali i cijela Hrvatska ima iznimno puno potencijala u pogledu različitih sektora, posebice kada su u pitanju filmska industrija, poduzetništvo i visoko obrazovanje.

lijevo
desno