Gradonačelnik Franković otvorio 5. Memorijalni turnir "Đuro Miletić"

U znak sjećanja na prerano preminulog linđovca Đura Miletića, gradonačelnik Mato Franković otvorio je danas na boćarskim terenima u Rašici 5. po redu Memorijalni turnir „Đuro Miletić“ 2021.

 

Ovaj se turnir organizira već petu godinu za redom kao spomen na Đura Miletića, nezaboravnog linđovca koji nas je iznenada napustio u 33. godini života 20. svibnja 2016. godine.

 

„Uistinu mi je čast i zadovoljstvo što sam danas ovdje s vama. O našem Đuru sve znamo i vjerujem da nas on itekako gleda sad i veseli se. Veseli se ovom druženju i okupljanju, i upravo je to što je on radio tijekom cijelog svog života, okupljao i spajao ljude. Veselite se, družite i zapjevajte“ istaknuo je gradonačelnik u svom uvodnom obraćanju, dodavši kako svim natjecateljima želi puno sportskog uspjeha.

 

Važno je za podsjetiti kako je Đuro Miletić od svoje trinaeste godine života bio član Folklornog ansambla „Linđo“, a osim što se danas pamti kao istinski zaljubljenik u umjetnost i ples, posebice je gajio interes i prema nogometu, ali i boćanju.

lijevo
desno