Gradonačelnik čestitao djelatniku Marku Šilji

Gradonačelnik

Djelatnik Grada Dubrovnika, prometni redar Marko Šilje, dobitnik je nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji 'Čovjek, ključ uspjeha u turizmu', koja mu je dodijeljena u sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma. Tim mu je povodom dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku.

 

Poštovani gospodine Šilje,

Čestitam na zaista zasluženoj nagradi u kategoriji  'Čovjek, ključ uspjeha u turizmu' i zahvaljujem vam što predano i vrijedno obavljate posao prometnog redara, izuzetno bitnog za što bolje funkcioniranje prometa u našem gradu, te time doprinosite boljoj turističkoj slici Dubrovnika, ali i olakšavate svakodnevni život našim sugrađanima.

U više navrata imao sam priliku vidjeti vas ''na djelu'', vidjeti s kojom ozbiljnošću i posvećenosti pristupate svom poslu, često radeći u vrlo teškim uvjetima, no unatoč tome posve profesionalno i učinkovito. Vi ste najbolji primjer djelatnika Grada Dubrovnika i slika odnosa ove gradske uprave prema njezinim građanima.

Još jednom čestitam na nagradi i zahvaljujem Vama, ali i vašim kolegama prometnim redarima, na predanom radu u službi Grada Dubrovnika.

Mato Franković
Gradonačelnik