Grad Dubrovnik poziva na dostavu prijedloga programa za obilježavanje "Orlandove godine"

Orlandova godina

Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za dostavu pisanih prijedloga programa za obilježavanje ''Orlandove godine''. Pozivaju se ustanove, udruge i umjetničke organizacije te fizičke osobe koje djeluju u djelokrugu kulture, sporta i drugih društvenih djelatnosti, da dostave svoje pisane prijedloge programa i sugestija za obilježavanje ''Orlandove godine''. Predloženi programi trebaju se odnositi na razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine.


Podsjetimo, povodom 600-te obljetnice postavljanja Orlandovog stupa Gradsko vijeće Grada Dubrovnika dana 9. ožujka proglasilo je 2019. godinu ''Orlandovom godinom'' u gradu Dubrovniku te je imenovalo deseteročlano Povjerenstvo za proslavu obljetničke godine (Službeni glasnik broj 5/2018) koje će razmatrati pristigle prijave.

Kriteriji i način dodjele sredstava financiranja s nacrtom ugovora,  popis potrebne dokumentacije s obrascima kao i detalji o načinu prijave dostupni su uz tekst poziva. Rok za dostavu prijedloga je 8. srpnja 2018. godine.
 

JAVNI POZIV za dostavu pisanih prijedloga programa za obilježavanje "Orlandove godine"