Dubrovnik uz Vatrene do kraja - Prijenos finalne utakmice na Stradunu

Dubrovnik će ponovno biti uz naše Vatrene dok u nedjelju u Moskvi budu tražili naslov najbolje svjetske nogometne nacije.


Grad Dubrovnik u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre u nedjelju, 15. srpnja od 16:30 sati na trgu ispred Luže organizira izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Zbog ranijeg početka utakmice i jakog poslijepodnevnog sunca, utakmica će se projicirati na LED ekran koji će biti postavljen ispred crkve sv. Vlaha.

Foto: HNS

Podsjetimo. gradonačelnik Mato Franković, koji će Vatrene također bodriti na Stradunu, već je donio Zaključak kojim se dopušta emitiranje glazbe u ugostiteljskim objektima na cijelom području Grada Dubrovnika do 2:00 sata ujutro, a kao i do sada, prije i poslije utakmice za prigodnu navijačku atmosferu pobrinut će se DJ.

Zbog očekivano velikog broja navijača i posjetitelja, angažirane su dodatne snage žurnih i komunalnih službi; od hitne pomoći, vatrogasaca, policije, zaštitara i djelatnika Čistoće, koji će voditi računa da praćenje ovog povijesnog sportskog događaja prođe u najboljem svjetlu, kao što je bilo i do sada, a kako uostalom i priliči Dubrovniku i Hrvatskoj. 

„Dođite u nedjelju popodne na Stradun i zajedno glasno, ali dostojanstveno ispratimo Vatrene do naslova prvaka  Svjetskog nogometnog prvenstva“, poručio je građanima gradonačelnik Mato Franković.

Vidimo se na Stradunu!