Dubrovnik dočekao zlatne vaterpoliste

Osam dubrovačkih zlatnih vaterpolista stiglo je u nedjelju, 30 srpnja, u Dubrovnik gdje su ih na prepunom Stradunu dočekali veseli navijači, sugrađani i gosti Dubrovnika kako bi im još jednom čestitali na tituli svjetskih prvaka.
 

Aktualne i nekadašnje igrače dubrovačkog Juga dočekali su gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenice gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić, privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo, privremeni pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica i župan Nikola Dobroslavić.

Sandro Sukno, Marko Bijač, Maro Joković, Andro Bušlje, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar i Xavi Garcia imena su osam veličanstvenih koji su odveli hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju do svjetskog zlata i ispisali nove povijesne stranice hrvatskog sporta.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković još jednom je uputio čestitke zlatnim vaterpolistima ističući kako su oni ponos Dubrovnika.

"Hvala što pronosite ime našega Grada svijetom. Činjenica je kako je pola momčadi ovdje, to nam govori koliko je vaterpolo vezan za Grad" kazao je gradonačelnik Franković.

Osim zlatnih vaterpolista dubrovačka publika pozdravila je i pomladak V.K Jug odnosno mlađe kadete koji su u nedjelju osvojili Kup Hrvatske i postali novi državni prvaci.

lijevo
desno