Dubrovački učenici plesnim nastupima oduševili prepuno kazalište Marina Držića

Sedma radionica Foruma mladih pod nazivom „Ples, ples, ples!“ svoju je završnicu imala 25. travnja u Kazalištu Marina Držića, a brojnu okupljenu publiku oduševili su nastupi tridesetak učeničkih plesnih skupina.  


Manifestaciju je prigodnim riječima otvorila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, zahvalivši svim izvođačima i organizatorima. Posebno je pozdravila goste iz prijateljskog kalifornijsog grada Montereya, koji u našem Gradu borave u prigodi održavanja manifestacije Međunarodni dubrovački polumaraton - Du Motion.

U raznovrsnom programu mogle su se vidjeti raznolike plesne točke - od folklora i klasičnog baleta pa sve do stepa i suvremenog plesa. Na oduševljenje prepunog kazališta, nastupile su plesne skupine dubrovačkih osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova i udruga koje se bave plesom.

Radionicom „Ples, ples, ples!“ završio je ovogodišnji ciklus forumskih radionica. Na sljedećoj manifestaciji Foruma mladih pod nazivom „Što smo znali, to smo odabrali“, koja će se održati na Stradunu 23. svibnja, prikazat će se ponajbolje točke iz svih forumskih radionica.
 
 

lijevo
desno