DUBROVAČKA STANOGRADNJA Novi javni poziv od 15. rujna

Na temelju provedenog Javnog  poziva od 5. veljače 2022., pravo na stan ostvarilo je 17 dubrovačkih obitelji. Za preostalih 26 stanova Grad Dubrovnik će raspisati novi Javni poziv koji će biti otvoren za podnošenje zahtjeva 45 dana počevši od 15. rujna 2022. godine.


Kako bi omogućio povrat dokumentacije svim podnositeljima zahtjeva koji po prethodno provedenom Javnom pozivu nisu ostvarili pravo na najam stana, a s obzirom na činjenicu kako je ista iziskivala financijski trošak našim sugrađanima na sljedećem Gradskom vijeću pred vijećnicima će se naći izmjene Odluke o dodjeli stanova kao i Odluka o povratu dokumentacije.


Prema predloženim odlukama podnositelji zahtjeva koji su Gradu Dubrovniku predali dokumentaciju uz zahtjev za davanje u najam stana, a koji nisu objavljeni na Končanoj listi reda prvenstva imat će pravo od Grada Dubrovnika zatražiti povrat predane dokumentacije na načina da do 16. kolovoza 2022. godine podnesu zahtjev sukladno obrascu koji će biti javno objavljen na web stranicama Grada Dubrovnika dok će starost dokumentacije kojom se dokazuje ispunjavanje uvjeta biti propisana novim Javnim pozivom.