Dovršeno uređenje Masarykovog puta

Na ulici Masarykov put izvedeni su radovi sanacije asfaltnog kolnika na dijelu od spoja s ulicom Žrtava s Dakse do hotela Dubrovnik Palace. Obnovljenu prometnicu obišao je gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima. Ukupna dužina zahvata iznosi oko 850 metara s površinom  5500 m2. Vrijednost radova s PDV-om je milijun kuna. Radovi su započeli 20. ožujka 2018. i završeni su 06. travnja 2018.

 

''Prema predizbornom obećanju i usvojenom proračunu za 2018. godinu asfaltirali smo Masarykov put, a sad nastavljamo dalje. Ovu ćemo cestu odraditi i u punom profilu, ali tek po završetku turističke sezone'', izjavio je gradonačelnik Mato Franković prilikom obilaska Masarykovog puta. Ujedno je naglasio kako se za sanaciju gradskih prometnica koriste kvalitetna, trajna rješenja koja će na duže vrijeme adekvatno riješiti problem.

Uskoro se očekuje i završetak radova u ulici dr. Ante Šercera, nakon čega slijedi Osojnik, a pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za promet Đuro Šutalo najavio je kako je na užem području grada Gornji Kono iduća ulica koja će se urediti.

lijevo
desno