Blagoslov Gradske vijećnice i prostorija Gradske uprave

Župnik katedralne župe Velike Gospe don Stanko Lasić, tradicionalno je uz nazočnost gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića, zamjenice Orlande Tokić, pročelnika i pročelnica te službenika  Grada Dubrovnika blagoslovio je danas Gradsku vijećnicu i prostore Gradske uprave.
 

Tom prigodom, uz riječi molitve i blagoslova don Stanko Lasić održao je i prikladnu propovijed istaknuvši kako je ovaj blagoslov poseban događaj koji poziva da uz Božju pomoć sve odluke koje se donose budu u službi Grada i njegovih stanovnika.

Gradonačelnik Franković zahvalio se don Stanku Lasiću na blagoslovu i upućenim riječima istaknuvši kako je ova Gradska uprava na čelu s njim kao gradonačelnikom i sa svim službenicima tu kako bi služili svojim sugrađanima.

"Vjerujem da ćemo svi biti zadovoljni ovom 2018. godinom koja je uistinu za nas puna izazova. Očekuju nas brojni projekti za koje sam siguran da ćemo ih realizirati na zadovoljstvo naših sugrađana koji su nam i ukazali svoje povjerenje", kazao je gradonačelnik Franković.
 

lijevo
desno