Anđela Violić i Petrunjela Pavić na prijemu kod zamjenice Tepšić

Povodom uspjeha na Europskom juniorskom kupu u poljskom Poznanu, zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić primila je judašice Anđelu Violić i Petrunjelu Pavić, inače članice Judo kluba Dubrovnik 1966, u pratnji trenera Matea Semiza.

 

Na Europskom juniorskom kupu koji je u Poznanu okupio reprezentacije iz 25 zemalja Europe, Azije, Sjeverne Amerike i Afrike, Violić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 70 kilograma, a Pavić brončanu medalju u kategoriji do 78 kilograma.

 

Zamjenica Tepšić je čestitala judašicama i izrazila zadovoljstvo što u Dubrovniku postoji sve više mlađih generacija koji nižu vrhunske uspjehe. Istaknula je da je gradskoj upravi osim sportske infrastrukture prioritet skrb o školovanju i radu mladih ljudi koji postižu ovakve zavidne rezultate. -Izgradnjom judo dvorane u Mokošici želimo da judo postane još popularniji. Mi planiramo programe kako bi potaknuli mlade i vrijedne ljude da ostanu u Dubrovniku i da im nekako olakšamo njihovo školovanje i rad – rekla je zamjenica Tepšić.

 

Zahvalivši se na pozivu i čestitkama, trener Semiz se složio sa zamjenicom o potrebnoj skrbi talentiranih mladih ljudi, dodavši kako vjeruje da ovakav uspjeh može dodatno potaknuti mlade da se bave sportom.

lijevo
desno