Poziv na testiranje - temeljem javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Odsjek za komunalno redarstvo Grada Dubrovnika na radno mjesto referent/ica – komunalni redar - 3 izvršitelja/ice, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

Dana 18. svibnja 2022. godine (srijeda) s početkom u 09:00 sati u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, I. kat, održat će se postupak provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja, a temeljem javnog natječaja  za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Odsjek za komunalno redarstvo Grada Dubrovnika na radno mjesto referent/ica – komunalni redar - 3 izvršitelja/ice, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

 

Natječaj je objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u „Narodnim novinama“ broj  45/2022 od 13. travnja 2022. godine.,  te na oglasnoj ploči Grada Dubrovnika i web stranici Grada Dubrovnika od 13. travnja do 21. travnja 2022. godine.