POZIV NA TESTIRANJE temeljem javnog natječaja na neodređeno vrijeme za prijam u službu na radno mjesto čistač/ica -1 izvršitelj/ica u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika

Na temelju članka 20. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi («Narodne novine», broj 86/08., 61/11., 4/18., 96/18. i 112/19.), Povjerenstvo za provedbu postupka javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Čistač/ica -1 izvršitelj/ica u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika, Odsjek za opće poslove, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca upućuje:

 

POZIV  NA  TESTIRANJE

Dana 14. prosinca 2022. godine (srijeda) s početkom u 14:00 sati u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, I. kat, održat će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja, a temeljem javnog natječaja na neodređeno vrijeme za prijam u službu na radno mjesto čistač/ica -1 izvršitelj/ica u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.