POZIV NA TESTIRANJE - imenovanje pročelnika u UO za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu

Dana 25. ožujka 2022. godine (petak) s početkom u 10:00 sati u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, I. kat, održat će se postupak provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja, a temeljem javnog natječaja za imenovanje pročelnika/ice u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika-1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

 

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama 16. veljače 2022. god (NN 20/2022), kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 16. veljače 2022. god. te na oglasnoj ploči Grada Dubrovnika i web stranici Grada Dubrovnika od 16. veljače 2022. godine do 24. veljače 2022. godine. Prijave su se mogle dostaviti zaključno do 24. veljače 2022. godine.

 

Opis poslova radnog mjesta iz javnog natječaja i pravni izvori za pripremanje kandidata za provjeru znanja objavljeni su ranije na web stranici Grada Dubrovnika www.dubrovnik.hr.

 

Pisanom testiranju mogu pristupiti samo osobe koje su stekle status kandidata prijavljenog na javni natječaj odnosno kandidati koji su dostavili urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja.