NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja

APOS - natječaji

Na temelju članka 38. Zakona o ustanovama (Narodne novine broj 76/93, 29/97, 47/99, 35/08. i 127/19) i članka 20. Statuta Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika, Upravno vijeće Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika raspisuje

 

N A T J E Č A J
za imenovanje ravnatelja

 

Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika – 1 izvršitelj, na određeno vrijeme, na razdoblje od 4 godine.

 

Stručni uvjeti:

- visoka stručna sprema, odnosno završen diplomski sveučilišni studij tehničkog ili društvenog smjera;

- najmanje dvije godine radnog iskustva;

 

Uz prijavu za natječaj kandidati su dužni priložiti:

- životopis;

- neovjeren preslik diplome;

- dokaz o hrvatskom državljanstvu (neovjeren preslik domovnice);

- dokaz o ukupnom radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje),

- neovjeren preslik uvjerenja nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci).

 

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik ili ovjeren preslik.

 

Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave natječaja na adresu: Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik, s obveznom naznakom: „Za natječaj za imenovanje ravnatelja Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika – NE OTVARAJ“.

 

Kandidati će se obavijestiti o izboru u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

 

Kandidat/kandidatkinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19 i 84/21) uz prijavu na natječaj dužan/na je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja RH: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843

 

Prijavu za natječaj mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. st. 3. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 82/08 i 69/17).

 

Upravno vijeće

Agencije za društveno poticanu stanogradnju

Grada Dubrovnika