Održano javno izlaganje o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna PPU-a Grada Dubrovnika

U četvrtak, 13. lipnja 2019. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika.

 

Javno izlaganje vodila je Pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb.

 

Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika izlagali su predstavnici stručnog  izrađivača Plana - Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, ravnateljica mr. sc. Marina Oreb, dipl. ing. arh. i Barbara Savin, dipl. ing. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno