Održano javno izlaganje o Prijedlogu Programa za provedbu AUN-a "Mali Stradun" na Babinom Kuku

U srijedu, 30. kolovoza 2017. godine, s početkom u 18:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu Programa za provedbu arhitektonsko-urbanističkog natječaja "Mali Stradun" na Babinom Kuku.

 

Javno izlaganje vodila je privremena pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb., a nazočnima se obratio i predsjednik Povjerenstva za verifikaciju Programa za provedbu arhitektonsko-urbanističkog natječaja "Mali Stradun" na Babinom Kuku Ljubo Nikolić, dipl. ing. elektrotehnike.

Prijedlog Programa za provedbu arhitektonsko-urbanističkog natječaja "Mali Stradun" na Babinom Kuku izložio je predstavnik stručnog izrađivača Programa - Društva arhitekata Dubrovnik, Romano Duić, dipl. ing. arh.

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Programa za provedbu arhitektonsko-urbanističkog natječaja "Mali Stradun" na Babinom Kuku, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Programa može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno