Održana javna izlaganja o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Suđurađ - turistička zona Za Orsanom"

U ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. godine, s početkom u 12:30 sati u prostorijama područne Osnovne škole u Suđurđu na otoku Šipanu te u utorak, 29. kolovoza 2017. godine, s početkom u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održana su javna izlaganja o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Suđurađ - turistička zona Za Orsanom".

 

Javna izlaganja vodila je privremena pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb., a Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Suđurađ - turistička zona Za Orsanom" izlagao je odgovorni voditelj stručnog  izrađivača Plana - Zavoda za urbanizam, prostorno planiranje i pejzažnu arhitekturu Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Jesenko Horvat, dipl. ing. arh.

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Suđurađ - turistička zona Za Orsanom", a način na koji se uvid može izvršiti te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno