U sklopu Europskog projekta „Grad ZA djecu“ nabavljena sportska oprema za vrtiće Pile, Ciciban i Palčica vrijedna 220 tisuća kuna

Grad ZA djecu

 

 

U sklopu EU projekta  „Grad ZA djecu – poboljšanje usluga i uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika“ nabavljena je oprema za provođenje sportskog programa u tri dječja vrtića.

 

Sportsku opremu vrijednosti 220 tisuća kuna financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ista je nabavljena za dječje vrtiće „Pile“, „Ciciban“ i „Palčica“.

 

Naime,  projekt  “Grad ZA djecu“ ukupne vrijednosti 14.080.986,10 kuna u potpunosti  je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Podsjetimo, europskim sredstvima u sklopu navedenog projekta uvedena je usluga poslijepodnevne smjene, kao i rad subotom u određenim dječjim vrtićima, pružanje usluge u vrtiću na Lopudu i tijekom ljeta, zaposlili su se brojni odgojitelji, asistenti, djelatnici u tehničkom osoblju i u drugom stručnom kadru poput psihologa te se financiraju i brojne edukacije usmjerene ka jačanju stručnih kompetencija za kojim je stručna služba vrtića iskazala interes. Nabavljena je i oprema za uređenje igrališta u sklopu Dječjeg vrtića Pile u vrijednosti od 270 tisuća kuna, kao i informatička oprema za Dječji vrtić Pčelica u Novoj Mokošici – video nadzor, prijenosno računalo i projektor. 

 

                                   

lijevo
desno