ŠALJITE NAM SVOJE SNIMKE Grad poziva na sudjelovanje u inicijativi #umjetnicigradu

koronavirus

„Umjetnici Gradu“ naziv je inicijative pokrenute od strane Grada Dubrovnika uz potporu javnih ustanova u kulturi, a kojoj je cilj u vremenima društvene izolacije svim konzumentima kulture ponuditi dodatne sadržaje kojima će lako pristupiti iz udobnosti svojih domova.  

 

Inicijativi #umjetnicigradu već su se priključili brojni dubrovački umjetnici, glazbenici i glumci, ali i ne samo oni. Na sudjelovanje  se pozivaju kreativci, udruge i pojedinci, svi oni imaju poriv pružiti svoj doprinos ovoj akciji. Mogućnosti za sudjelovanje su široke, a kreativnost je jedini uvjet.

 

Sve što je potrebno napraviti jest poslati snimku izvedbe neke glazbene ili plesne točke, snimku interpretacije pjesničkog ili proznog djela, primjerice nekog dramskog monologa i slično. Ne traži se nikakva posebna produkcija, izvedbu je dovoljno zabilježiti kamerom telefona i poslati je na e-mail adresu kultura@dubrovnik.hr.

 

Snimke se po primitku uz hashtag  #umjetnicigradu objavljuju na službenom You Tube kanalu Grada Dubrovnika, ali i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

 

Inicijativa #umjetnicigradu nadogradnja je svih onih aktivnosti koje već provode ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a koje su se uspješno prilagodile novonastalim aktivnostima te na svojim on-line kanalima nude različite atraktivne sadržaje.

 

 

Sadržaje #umjetnicigradu pronađite na:

 

You Tube PR Grad Dubrovnik: https://bit.ly/34BQ9XX 

Facebook: https://www.facebook.com/city.of.dubrovnik/

Instagram: @cityofdubrovnik

 

 

lijevo
desno