POKLON GRAĐANIMA Titula Dubrovnik - Šampion hrvatskog turizma 2023. proslavljena koncertom Gorana Karana na Stradunu

Poštujmo grad

Koncertom Gorana Karana, održanom večeras na pozornici ispred crkve sv. Vlaha, Dubrovnik je na najbolji način proslavio osvajanje vrijednog priznanja „Turistička destinacija godine - Šampion hrvatskog turizma“.

 

Uz hitove poznatog hrvatskog izvođača na najljepšoj svjetskoj pozornici zabavljala se mnogobrojna vesela publika. Za posebnu ponudu koktela u kojima su sugrađani i posjetitelji mogli uživati besplatno pobrinuli su se dubrovački barmeni iz Hrvatske udruge barmena, a od 18 sati pa sve do ponoći prijevoz autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas na svim linijama u gradskom prometu je besplatan.

 

Podsjetimo,  na Svečanoj dodjeli godišnjih hrvatskih turističkih nagrada u Rovinju, Dubrovniku je dodijeljena glavna nagrada - "Turistička destinacija godine - šampion hrvatskog turizma''.

 

Ove je godine Grad Dubrovnik već ponio titulu najboljeg velikog grada za život u zemlji sveukupno, ali i najboljega u Smart city kategoriji. Dobitnik je i četiri međunarodne turističke nagrade: ''Meeting Star'' u kategoriji srednjih destinacija za održavanje kongresa, ''Best Leisure Destination for Groups'', ''Europe's Leading Cruise Destination 2023'' i ''Europe's Leading Seaside Metropolitan Destination''.

 

Večerašnji koncert, kao poklon sugrađanima I svima zaslužnima za osvajanje ovog priznanja, organizirali su Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika.

lijevo
desno