Raspisana nabava za opremu OŠ Montovjerna

Pri kraju su radovi na zgradi nove osnovne škole na Montovjerni. Počeli su prije nešto manje od godinu dana, a s obzirom na dosadašnju dinamiku radova očekuje se završetak znatno prije ugovornog roka. U tijeku su završni montažerski radovi  i radovi na fasadi te unutarnji ličilački radovi.

 

Na objekt su već ugrađeni svi otvori, svjetlarnici, dimne zavjese i vanjske žaluzine te je postavljena cjelokupna keramika. Potrebno je još izvesti radove na parkingu i uređenju okoliša.

 

Ujedno je raspisana i javna nabava za namještaj i opremu u vrijednosti 4.246.100,00 kuna, plus PDV. Novu školsku zgradu treba u potpunosti opremiti, stoga se nabavlja sve, od namještaja za učionice i urede, do opreme za sportsku dvoranu te školsku kuhinju. Nabava je tako podijeljena u tri grupe, s procijenjenim iznosima: namještaj - 3.650.000 kuna, dvorana - 970.000 kuna i kuhinja - 690.000 kuna.

 

Nakon cjelokupne procedure i ukoliko ne bude žalbi, isporuka opreme i namještaja za školu očekuje se tijekom svibnja. Tako bi za novu školsku godinu u rujnu ove godine sve trebalo biti spremno za novu generaciju učenika.

 

Podsjetimo, ukupna vrijednost radova na izgradnji škole, s uključenim PDV-om, iznosi 70.623.228,55 kuna. U novoj školi bit će ukupno 16 novih učionica i dvodijelna sportska dvorana s pratećim sadržajima, blagovaonica i knjižnica, dodatne učionice za izborni predmet te prostori za pedagoga i psihologa. Nova škola moći će smjestiti 448 učenika.

lijevo
desno