Gradonačelnik obišao hitne i dežurne službe

Gradonačelnik

Ususret novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji suradnika tradicionalno je obišao hitne i dežurne službe i njihove djelatnike.

 

Uz prigodne poklone gradonačelnik je svim službama uputio zahvalu na poslu koji su predano radili tijekom iznimno zahtjevne 2020. godine. Poželio im je mirnu i tihu novogodišnju noć.

 

Sugrađane je pozvao da uvažavajući sve okolnosti vezanu oko  pandemije kao i tragična događanja na području gradova Siska, Petrinje i Gunje pokažu skromnost i da Novu godinu dočekaju dostojanstveno bez upotrebe pirotehnike i pretjeranog slavlja te da mislima budu uz one koji su u razornom potresu ostali bez članova svojih obitelji i svojih domova.

 

Gradonačelnik Franković je još jednom istaknuo značaj žurnih službi, kojeg ova gradska uprava od početka mandata prepoznaje zaključivši kako samo dobro opremljene i ekipirane službe mogu adekvatno odgovoriti svim izazovima.

 

Gradonačelniku se u obilasku pridružio i župan Nikola Dobroslavić.  Gradonačelnik i Župan obišli su Opću bolnicu Dubrovnik, Hitnu pomoć, Centar 112, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju, Radio Dubrovnik i JVP Dubrovački vatrogasci.

lijevo
desno