Društvo naša djeca Dubrovnik prigodnim obiteljskim druženjem obilježilo Međunarodni dan obitelji

Obilježavajući Međunarodni dan obitelji, Društvo Naša Djeca Dubrovnik organiziralo je 15. svibnja 2022. obiteljsko druženje i Festival igranja. Program se odvijao u parku na Babinom kuku pod nazivom “Obitelj – drugo ime za ljubav”.

 

U obiteljskom natjecanju sudjelovalo je 30 obitelji s oko 130 članova. Obiteli su se natjecale u pet igara spretnosti i snalažljivosti: trčanje s palicom između koljena, nogomet, tronogo trčanje, štafetna igra - polygon i uhvati obruč. Samo natjecanje je vodilo osam volontera. Najbolje rangiranim obiteljima su uručene diplome Društva Naša djeca Dubrovnik te prigodne nagrade koje su osigurali sponzori i donatori. Iako rezultati natjecanja nisu primarni cilj ovog druženja, treba zabilježiti da je najuspješnija bila obitelj Pavlović, drugo je mjesto osvojila obitelj Pletikosić Dragaš, dok je teća bila obitelj Kesić.  

 

Suorganizatori obiteljskog druženja iz Obiteljskog centra Dubrovnik prezentirali su zajedničku igru roditelja i djece, koja je dio cjelovitog programa “Rastimo zajedno i mi”. Program ima za cilj popularizaciju roditeljstva i jačanje odnosa roditelja i djece.

lijevo
desno