Dodijeljena Simply the Best nagrada za Dubrovačku trpezu

Gastronomski događaj u organizaciji Grada Dubrovnika - Dubrovačka trpeza na Stradunu, dobitnik je posebnog priznanja nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, a nagradu je srijedu preuzela pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Sviralić na dodjeli održanoj u Biogradu na Moru.

 

Dodjela se održala u sklopu Turističke burze PUT, najstarijeg hrvatskog B2B turističkog susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Nagradu Simply The Best dodjeljuju dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

 

Podsjetimo, nagradu Simply the best za 2022. godinu Grad Dubrovnik dobio je u kategoriji „Novi projekti u turizmu, sustav turističkih zajednica i lokalna samouprava“ i to za uspješno realizirani projekt Dubrovnik Pass - informacijski sustav elektronske naplate i kontrole ulaska u najznačajnije kulturne i spomeničke objekte Grada Dubrovnika.

lijevo
desno