Zaključak gradonačelnika Grada Dubrovnika o sufinanciranju programa i projekata iz područja skrbi o djeci i mladima i obitelji

Temeljem propisa koji reguliraju dodjelu sredstava udrugama na državnoj i lokalnoj razini te osiguranih sredstava u Proračunu Grada Dubrovnika za 2019, gradonačelnik Grada Dubrovnika raspisao je Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o djeci i mladima i obitelji za 2019. Gradsko vijeće Grada Dubrovnika imenovalo je jedinstveno Povjerenstvo za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta za sve javne pozive koje raspisuje Grad Dubrovnik te Povjerenstvo za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o djeci i mladima i obitelji za 2019.

 

Prioritetna područja te temeljne odrednice skrbi o djeci i mladima utvrđeni su Lokalnim programom za mlade Grada Dubrovnika za razdoblje od 2019. do 2021. "Mladi i Grad skupa", kojeg je usvojilo Gradsko vijeće Grada Dubrovnika na svojoj 21. sjednici održanoj 7. svibnja 2019.

 

Prihvaćajući prijedlog Povjerenstva, gradonačelnik Grada Dubrovnika donio je Zaključak o sufinanciranju programa i projekata iz područja skrbi o djeci i mladima i obitelji za 2019., koji objavljujemo u privitku.