Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a stambenog naselja za branitelje na Nuncijati u sklopu Ponovne javne rasprave

U četvrtak, 16. srpnja 2020. godine, s početkom u 9:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja stambenog naselja za branitelje na Nuncijati u sklopu Ponovne javne rasprave.

 

Javno izlaganje vodila je Pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb.

 

Prijedlog Urbanističkog plana uređenje stambenog naselja za branitelje na Nuncijati za Ponovnu javnu raspravu izlagao je predstavnik stručnog izrađivača Plana (Urbanizam Dubrovnik d.o.o), Jurica Knego, mag. geogr. i mag. ing. geod. et geoinf. dok je Procjenu utjecaja Urbanističkog plana uređenja stambenog naselja za branitelje na Nuncijati na dobro Svjetske baštine Povijesnu jezgru Dubrovnika (95ter) izlagao doc. dr. sc. Dubravko Bačić, dipl. ing. arh., MDes.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o ponovnoj javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave do 22. srpnja 2020. godine za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Plana, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno