Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a 2.2 "Sveti Jakov"

U petak, 17. srpnja 2020. godine, s početkom u 13:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja 2.2 "Sveti Jakov".

 

Javno izlaganje vodila je Pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb.

 

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja 2.2 "Sveti Jakov" izlagao je predstavnik stručnog  izrađivača Plana (Arhipolis d.o.o.), Mirko Menegelo, mag. ing. arh., dok je Procjenu utjecaja Urbanističkog plana uređenja 2.2 "Sveti Jakov" na dobro Svjetske baštine Povijesnu jezgru Dubrovnika (95ter) izlagao doc. dr. sc. Dubravko Bačić, dipl. ing. arh., MDes.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja 2.2 "Sveti Jakov"a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno