Koncert i glazbene radionice: Kvartet Ivan Bonačić

Orlandova godina

Udruga Mladih Orlando u sklopu Orlandove godine najavljuje koncert i glazbene radionice saksofoniste i autora Ivana Bonačića te članova kvarteta Pippa Corvina na gitari, Viktora Lipića na orguljama i Adriana Bernobića na bubnjevima. Ivan, kao dugogodišnji član Udruge izrazio je veliko zadovoljstvo time što će nakon deset godina ponovno u prostorijama udruge održati koncert, no ovaj put autorskih skladbi, a sve će biti popraćeno glazbenim radionicama koje su otvorene i besplatne za sve posjetitelje.

 

Raspored programa:



Petak 10.5. 2019.


-18:00 - 19:30 RADIONICA JAZZ GITARE(Pippo Corvino)

-18:00 - 19:30 RADIONICA JAZZ BUBNJEVA (Adriano Bernobić)

-19:30 – 21:00 RADIONICA GLAZBENE TEORIJE, UVOD U IMPROVIZACIJU (Ivan Bonačić, Viktor Lipić



Subota 11.5.2019. u 21:00 koncert kvarteta Ivana Bonačića



Sve radionice i koncert održat će se u prostorijama Udruge Mladih Orlando na adresi Branitelja Dubrovnika 41, a cijeli program sufinanciran je sredstvima Grada Dubrovnika.

 

Nakon debitantskog albuma Kraken (Geenger Records), Ivan Bonačić će u Udruzi mladih Orlando predstaviti i neke nove skladbe. Prelistavajući recenzije i slušajući glazbu Kvarteta možemo reći da nas čeka večer izvrsne i moderne jazz glazbe. Naime, Pippo, Ivan i Adriano upoznali su se na Sveučilištu za glazbu i izvedbene umjetnosti u Grazu gdje su i diplomirali, a bend se oformio nakon što je Ivan počeo živjeti u Zagrebu upoznavši Viktora Lipića, izvrsnog klaviristu i orguljaša čije umijeće možemo čuti na mnogobrojnim glazbenim izdanjima i koncertima. Za one željne znanja pripremili smo radionice gitare, bubnjeva te glazbene improvizacije. Molimo polaznike radionice za gitaru da ukoliko su u mogućnosti donesu svoj instrument.