Gradonačelnik Franković obišao dežurne službe

Ususret novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenice Jelke Tepšić, pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića, danas je tradicionalno obišao dežurne službe i njihove djelatnike. Službe su obišli i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Predstavnici gradske uprave tijekom popodneva i večeri posjetili su Radio Dubrovnik, Centar 112, Hitnu pomoć, Opću bolnicu Dubrovnik, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju i JVP Dubrovački vatrogasci.

 

Kako bi ulazak u 2020. prošao u najboljem redu, djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provesti će na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju.Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu svaki dan i u svako doba godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2020. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

 

lijevo
desno