Naslovnica    I   Gradonačelnik    I   Program i smjernice gradonačelnika    I   Gradsko vijeće    I   Gradska uprava   

30.srpnja 2009
30. srpnja 2009. - TURISTIČKA KARTICA SLJEDEĆEG TJEDNA U PRODAJI

Gradonačelnik Grada Dubrovnika, Andro Vlahušić, pročelnica UO za turizam i gospodarstvo, Suzana Kosović i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Jelka Tepšić održali su danas Radni sastanak s predstavnicima Skupštine destinacijskog managementa.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika, Andro Vlahušić, pročelnica UO za turizam i gospodarstvo, Suzana Kosović i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Jelka Tepšić održali su danas Radni sastanak s predstavnicima Skupštine destinacijskog managementa. Sastanak je započeo gradonačelnikovim predstavljanjem turističke kartice, zajedničkog projekta Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika, a koja će se već sljedećega tjedna naći u prodaji. Kartica će vrijediti jedan dan, stajat će 100 kuna, a njome će se moći ući na zidine, u muzeje, Revelin, Umjetničku galeriju, Prirodoslovni muzej te u Galeriju Dulčić – Masle – Pulitika. Također je rečeno kako je u izradi i tjedna kartica koja bi trebala krenuti na jesen, te kako se za sljedeću godinu planiraju uvesti i njihove elektronske zamjene. Na drugoj točci dnevnoga reda našao se projekt nove web stranice Turističke zajednice i turističke destinacije Dubrovnik. Naveden je niz preporuka o tome što bi web stranica sve trebala sadržavati, te kako bi trebala izgledati. Odlučeno je da se formira radna skupina Turističke zajednice koja će zajedno s izvođačima web stranica sudjelovati u njezinoj izradi, a što je učinjeno javnosti će biti prezentirano kroz 6 mjeseci. Direktor dubrovačke Zračne luke, Tonći Peović, imao je više nego zanimljivih ideja o tome kako privući goste u Dubrovnik, točnije dvije ciljane grupe turista, osobe kojima su djeca završila školovanje ili nemaju djecu i umirovljenike. Direktorica TZ Grada Dubrovnika, Jelka Tepšić iznijela je prijedlog o formiranju Kongresnog ureda, koji bi djelovao pri uredu Turističke zajednice, a s radom bi krenuo početkom 2010. godine. U okviru Turističke zajednice, također je iznesen i prijedlog o formiranju Ureda za kružna putovanja, a koji bi s radom trebao krenuti 1. rujna ove godine.


 
Ostale vijesti
Arhiv novosti
Vijesti iz Upravnih odjela Grada
Vijesti iz ureda Gradonačelnika
Akti gradonačelnika
Događanja i aktivnosti u Gradu

 

Najnovije vijesti
28.studenog 2014
Gradonačelnik Vlahušić primio maratonce Maria Obuljena i Daniela Marušića
28.11.2014.
Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika
28.studenog 2014
Gradonačelnik Vlahušić u obilasku TS Plat
28.studenog 2014
Zamjenik gradonačelnika Raguž na Investicijskom forumu: Dubrovnik je hrvatski primjer po broju investicija
28.studenog 2014
Zatvaranje dijela Ulice Pera Čingrije
27.studenog 2014
Dubrovnik i Vukovar zajedno 365 dana u godini

Gradska uprava
Dubrovnik Online
Vijesti

Gradsko vijeće
Gradonačelnik
Gradska uprava
Mjesni odbori i Gradski kotari
Gradska poduzeća i ustanove
Javna nabava
Službeni dokumenti
Adresar

 

Vaša pitanja i prijedlozi
Stanje komunalnih računa
GUP Grada
Natječaji
Poslovni prostori i javne površine
Službeni glasnik
Proračun Grada Dubrovnika
O Dubrovniku
Arhiv anketa
Web mail
Web mail

Arhiva svih vijesti
Vijesti iz Upravnih odjela Grada
Vijesti iz Ureda Gradonačelnika
Akti gradonačelnika
Vijesti iz mjesnih odbora i Gradskih kotara
Događanja i aktivnosti u Gradu

 

Copyright (C) 2009 Grad Dubrovnik, sva prava pridržana.