Naslovnica    I   Gradonačelnik    I   Program i smjernice gradonačelnika    I   Gradsko vijeće    I   Gradska uprava   
 

Gradonačelnik

Andro Vlahučić - gradonačelnik
 
Kontakti

Andro Vlahušić
Tel: +385 (0)20 351 800
Fax: +385 (0)20 321 528
E-mail: mayor@dubrovnik.hr

Prijem građana
Za razgovor kod gradonačelnika potrebno je ispuniti formular te ga poslati pismenim putem na adresu:

Ured gradonačelnika
Grad Dubrovnik - Pred Dvorom 1
20 000 Dubrovnik

Adresar Ureda gradonačelnika

Za sve ostale informacije nazvati  Ured za odnose s građanstvom na tel: 020 -351 831

Poštovani posjetitelji,


Dobrodošli na službene web stranice Grada Dubrovnika! 

Dubrovnik je poznat po svom kulturno-povijesnom nasljeđu, očuvanim prirodnim ljepotama i visokoj kvaliteti života, što ga čini idealnim mjestom za život, rad, obitelj, i naravno odmor budući je Dubrovnik najpoznatije  turističko odredište Hrvatske.

Bez obzira jeste li Vi jedan od naših 45 000 sugrađana, ili ste zainteresirani za poslovne mogućnosti koje Dubrovnik pruža, ili ste turist koji želi uživati u kulturi, spomenicima i plažama, siguran sam da ćete na našim stranicama pronaći sve potrebne informacije.

 Web stranice Grada Dubrovnika namijenjene su izravnoj komunikaciji Gradske uprave s internet korisnicima, a u cilju jednostavnije i brže izmjene informacija. Ukoliko imate nekih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 Zahvaljujem na Vašem posjetu web stranici www.dubrovnik.hr i na Vašem interesu za Grad Dubrovnik.

S poštovanjem, Andro Vlahušić gradonačelnik


1.kolovoza 2014
Odluke Povjerenstva za praćenje autotaksi djelatnosti o sankcijama stupile na snagu

Povjerenstvo za praćenje rada autotaksi prijevoznika donijelo je 25. srpnja 2014. šest odluka o sankcioniranju autotaksi prijevoznika koje danas stupaju na snagu.

30.srpnja 2014
Godišnja upisnina u Knjižnicama 10 kuna

Godišnja upisnina u Knjižnice od 1. kolovoza iznosit će 10 kuna za sve građane. Riječ je o još jednoj mjeri iz socijalnog programa Grada Dubrovnika koju je usvojilo Upravno vijeće Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik.

29.srpnja 2014
Zamjenik gradonačelnika Raguž i predsjednik Gradskog vijeća Bulić na proslavi Ramazanskog Bajrama

Zamjenik gradonačelnika Grada Dubrovnika Željko Raguž i predsjednik Gradskog vijeća Niko Bulić sudjelovali su danas u proslavi Ramazanskog Bajrama u dubrovačkoj Islamskoj zajednici.

29.srpnja 2014
Nije postignut dogovor s Općom bolnicom Dubrovnik oko naplate dugovanja

Nakon višemjesečnih neuspješnih razgovora koje su predstavnici Grada Dubrovnika imali sa sanacijskim upraviteljem i zamjenikom sanacijskog upravitelja Opće bolnice Dubrovnik o rokovima i načinu podmirenja dugovanja Opće bolnice Dubrovnik prema Gradu Dubrovniku i trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika ( Vodovod Dubrovnik d.o.o., Čistoća d.o.o. Dubrovnik i Sanitat Dubrovnik d.o.o. ), Grad Dubrovnik i navedena društva pristupaju izvršenju naplate dugovanja prisilnim putem.

28.srpnja 2014
Gradonačelnik Vlahušić nadležnim institucijama uputio zahtjev za prethodnu suglasnost za koncesiju za žičaru

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je danas zahtjev za davanjem prethodne suglasnosti na koncesiju žičare za prijevoz osoba Dubrovnik-Srđ  Ministarstvu financija, Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture i Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom.

28.srpnja 2014
Konstituirana radna skupina za nastavak pregovora s Društvom prijatelja dubrovačke starine

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić predsjedavao je danas konstituirajućom sjednicom radne skupine Gradskog vijeća Grada Dubrovnika o međusobnim odnosima i nastavku pregovora Grada Dubrovnika s Društvom prijatelja dubrovačke starine.

28.07.2014.
Oglas za prijam u službu na radno mjesto Referent na određeno vrijeme u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika

Na temelju članka 19. stavak 1., a u svezi s člankom 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08. i 61/11.) pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika objavio je oglas za prijam u službu na određeno vrijeme za obavljanje poslova čiji se opseg privremeno povećao u trajanju od 6 mjeseci, uz mogućnost produljenja za još 6 mjeseci, uz obvezni probni rad u trajanju od 2 mjeseca

Tekst oglasa dostupan je ispod ove objave.

Prijave na oglas, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik, s naznakom: „Za oglas za prijam u službu Referent u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika – NE OTVARAJ“ .

Oglas je objavljen na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba u Dubrovniku, od 28. srpnja 2014. do zaključno s 06. kolovoza 2014. godine

25.07.2014.
Natječaj za prijam u službu na radno mjesto Čistaćica – 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, Odsjek za opće poslove

Na temelju članka 19. stavak 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08. i 61/11.) pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika objavio je natječaj za prijam u službu na radno mjesto Čistaćica – 2 izvršitelja, na neodređeno uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Tekst natječaja dostupan je ispod ove objave.

Prijave na natječaj, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik, s naznakom: „Za natječaj za prijam u službu Čistaćica u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika – NE OTVARAJ

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 90 od 25. srpnja 2014. Prijave se dostavljaju zaključno do 04. kolovoza 2014.

Ovlasti gradonačelnika
Program i smjernice
Životopis gradonačelnika
Upravni odjel za poslove gradonačelnika
Akti gradonačelnika

Dubrovnik Online

Vaša pitanja i prijedlozi
Katalog informacija
Upit u financijska stanja
Stanje komunalnih računa
Poslovni prostori i javne površine
Natječaji
Proračun grada Dubrovnika
Službeni glasnik
O Dubrovniku
Korisni linkovi

Gradska uprava
Dubrovnik Online
Vijesti

Gradsko vijeće
Gradonačelnik
Gradska uprava
Mjesni odbori i Gradski kotari
Gradska poduzeća i ustanove
Javna nabava
Službeni dokumenti
Adresar

 

Vaša pitanja i prijedlozi
Stanje komunalnih računa
GUP Grada
Natječaji
Poslovni prostori i javne površine
Službeni glasnik
Proračun Grada Dubrovnika
O Dubrovniku
Arhiv anketa
Web mail
Web mail

Arhiva svih vijesti
Vijesti iz Upravnih odjela Grada
Vijesti iz Ureda Gradonačelnika
Akti gradonačelnika
Vijesti iz mjesnih odbora i Gradskih kotara
Događanja i aktivnosti u Gradu

 

Copyright (C) 2009 Grad Dubrovnik, sva prava pridržana.